Bailey kom til verden den 01.07.07 hos Kennel Adorea i Arendal. Mammaen hans er den vakre N UCH SU(u)CH Logrekrokens Belle Kimba og pappa er den flotte DKCH NUCH Shaggy Toller`s Zilver Zimba. Herr. Svart som han het i valpekassen pekte seg tidlig ut for oppdretter Gunn Tove og vi stilte mer enn gjerne opp som forverter for denne lille pelsklumpen.

Bailey er en veldig rolig av avbalansert tollergutt. Han har en veldig tydelig av og på knapp og er en skikkelig "couch potato" inne samtidig som han kan være en tornado ute. Han er ekstremt lett og trene og motiveres stort av alt som kan spises.

Bailey har tatt bronsjemerket i lydighet og vi trener agility fast med Rykkinn hundeklubb. Vi kom noe sent i gang med den faste treningen, men Bailey elsker virkelig AG like mye som jeg gjør.

Bailey har en knallgod personlighet og jeg blir bare mer og mer glad i den lille reven min. Han er utrolig tålmodig, lærenem og kosete når han føler for det. Jeg kunne ikke bedt om en bedre følgesvenn enn Baileygutten.

Den 3 oktober tok Bailey sitt siste cert og ble med det norsk utstillingschampion, han er i tillegg til dette svensk utstillingschampion og det på første forsøk. Dessverre så har Bailey påvist katarakt i øyet og vil ikke bli brukt i avl.

Kimba 

Skipper 

Bailey

 
Make a Free Website with Yola.